Chokladrulle
3 st ägg
1,5 dl socker
Vispa ägg och socker vitt och pösigt.5 msk potatismjöl
1 msk vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
Blanda potatismjöl, vetemjöl, kakao och bakpuver och sikta ner det i äggsmeten. Rör försiktigt och häll ut smeten i en bakplåtsklädd långpanna.200 gram marshmallowfluff
3 st kiwi i bitar
3 dl konserverade mandarinklyftor
Bred ut marshmallowfluff över hela kakan och lägg på frukten. Mörk choklad -smält
Vit choklad - smält
Smält chokladen och ringla den över.
Vit choklad - smält
Smält chokladen och ringla den över.
Sätt ugnen på 250 grader.
Grädda i 6-7 minuter.
Strö socker på en handduk (eller ett bakplåtspapper) och stjälp upp kakan på den.
Obs! Kakan blir finare om man använder en handduk. Dra av pappret och låt svalna något.