Chokladrulle

3 st ägg

1,5 dl socker
Vispa ägg och socker vitt och pösigt.

5 msk potatismjöl

1 msk vetemjöl

2 msk kakao

1 tsk bakpulver
Blanda potatismjöl, vetemjöl, kakao och bakpuver och sikta ner det i äggsmeten. Rör försiktigt och häll ut smeten i en bakplåtsklädd långpanna.

200 gram marshmallowfluff

3 st kiwi i bitar

3 dl konserverade mandarinklyftor
Bred ut marshmallowfluff över hela kakan och lägg på frukten.

 Mörk choklad -smält
Vit choklad - smält
Smält chokladen och ringla den över.

Sätt ugnen på 250 grader.
Grädda i 6-7 minuter.
Strö socker på en handduk (eller ett bakplåtspapper) och stjälp upp kakan på den.
 Obs! Kakan blir finare om man använder en handduk. Dra av pappret och låt svalna något.

chokladrulle med fluff
 

Tårtor/kakor | |
Upp