Dajm-Brownies
- 150 gr mörk choklad
- 100 gr smör
- 1 dl strösocker
- 3 ägg
- 1 dl Kesella citrus
- 2 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 dl rostade hackade nötter
(hassel-, valnöt- eller pekannötter) - 2-3 finhackade Daim
Smält choklad och smör i en tjockbottnad kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Vänd ner den smälta chokladen och kesellan i äggblandningen.
Blanda mjöl och bakpulver med nötterna och rör ner i chokladsmeten. Häll smeten i smord form ca 24 cm i diameter (eller i långpanna med bakplåtspapper vid dubbel sats). Strö daimhacket ovanpå.
Grädda kakan i ca 200 grader ca 10 minuter. Den ska kännas lite kladdig. Låt stå kallt, gärna över natten.
Skär i rutor. Servera gärna med en klick Kesella citrus och dekorera med lite rivet apelsinskal.