Japp, så är det! Jag är inte den bruden som i alla år slitit bort mina ögonbryn! Jag har verkligen inte brytt mig om något mode vad gäller bryn. Men nu läser jag på AB att kändisarna vill ha likadana bryn som B.Shield. Visst, jag har hållt efter för vem vill se ut som Kristoffer Lundström eller Lars Leijonborg??????

Inte jag iaf! Men jag har inga fjortisränder *S*.....................................................iaf!

Hursomhelst! Läs och "buska" in dig i någon grupp *S*

All snö som för ett par veckor sedan RASADE ner här i Luleå (Norrbotten) har nu försvunnit/regnat bort.

Ca 50-60 cm snö har på 2 veckor, "POFF" smält bort. Det som är kvar är dessa JÄTTESTORA snöhögar som traktorerna skottade till. Men de är inte såå jättestora längre.

Marken är inte ens frusen så nu måste det först bli riktigt kallt och sedan snöa för att det ska bli kvar.

Faktum är att jag ser hellre att vi har snö än en sådan här slaskig Sthlm-vinter, blääääää!!!! OK, det behöver liksom inte rasa ner 60 cm på 3 dagar, snarare 3 månader *S* men vem är jag att bestämma det.
Jag får väl skriva ett brev till Gud och be "den" se till mina önskemål gällande vädret. Ja, nog får Gud se över (och till) mina andra önskemål också det gör absolut ingenting *S* Men jag har inte så stora krav.

Kram 
...har jag gjort idag *S* I liten skala, alltså! Adventsljusstakar, och en julstjärna i Novas rum. Åhh, det är så mysigt.
Ja, ett å annat ljus har ju fått komma fram, några fler än jag redan hade framme *S*

Jag har även "rensat" hallen och ordnat utrymme i en garderob så att vi slipper ha allt framme i hallen. Nu kan man stuva undan så att det ger ett lite bättre intryck när man kommer hem till oss.

Det känns jättebra, förut var det som att hela hallen skulle RASA över en när man klev in *S* men nu är det ljust o luftigt. Det är nästan så att man hör fågelkvitter HA HA HA..................................

Nu är det dags att börja förbereda middagen som jag än i skrivande stund inte har någon aning om vad det ska dukas fram. min fantasi har ebbat ut efter "rensningen".

ja, ja allt reder sig nog *S*

Kram