(klicka på bilden så blir den större)
Här är CHARLIE, han kallades för GRABBEN av mig men han bor sedan 5 veckor i Skellefteå hos en familjen Hedström och lever loppan.

En riktigt fin grabb som vuxit mycket bra med bra benstomme och ett balanserat maskulint huvud.
Han har bra ull och kommer nog precis som Cindy, Flinga och Zegra att få tjocka fina pälsar.

Elle har jag tyvärr inte fått några bilder på men jag tror att hon utvecklas lika jämnt och fint som hennes kullsyskon. Elle bor ju i Kiruna med familjen Durhan.

Cindy har jag presenterat här på bloggen med några bilder som hennes familj skickat. Cindy bor hos familjen Berglund i Piteå och verkar vara en energiknippe med en vilja av stål.

Kram
Mina doft favvosar *S*
Miracle Forever

Miracle ForeverHugo Boss Femme

Femme by Hugo Boss

Cacharel Noa Pearl

Noa Pearl by Cacharel

Armani Mania

Armani Mania
Box 21

Nu har jag läst denna bok som har titeln BOX 21 och är en kriminalroman av ROSLUND & HELLSTRÖM som även skrivit boken ODJURET som får ++++ av 5 möjliga av mig.

Denna bok, BOX 21 är inte riktigt av samma kaliber men en mycket bra kriminalroman. De skriver på ett sätt som verkligen fångar ens intresse men samtidigt så är poliserna i boken precis som i alla andra kriminalböcker, sega, egna, äldre, ensamstående, filurer som har problem med sitt sociala liv osv. Det var lite tråkigt!! Det blev lite a la Beck.... Men författarna förklarar sig att det gjort stora efterforskningar av just trafficing som boken handlar om och det märker man att deras fakta verkar överens med verkligheten.

Denna bok får +++ av 5 möjliga av mig.

Kram