På lördag är det modevisning i Boden! Det ska bli supertrevligt och det är jag och min kollega Elisabeth som gör make uperna *S* Jag hoppasverkligen att jag lyckas hinna med att ta någon bild som jag kan publicera här på blogen för många av make uperna är verkligen coola, roliga, igenomtänkta, udda, och faktiskt riktigt bra.

Det är Bingo Rimer som kommer att vara konfrencier under kvällen och jag kommer att "ta över" rollen en stund för vi kommer att göra en make up live på scen under kvällen. Elisabeth gör make upen och jag snackar :)))

Jag sitter redan och funderar på vad JAG ska ha på mig och hur JAG ska vara sminkad...???????????????

Jag tror att det kommer att bli jätteroligt och det kommer att bli en riktigt trevlig kväll och så tycker jag att det är en riktigt trevligt initiativ av Monika som äger klädbutiken SEE ME att dra igång ett sådant här projekt i Boden!!!!!

Jag blev medbjuden att hoppa på länktåget av Frisörguiden och givetvis hoppar jag på allt som är kul! Tåget går ut på att få flera besökare till sin egen blogg, men även sprida andra intressanta bloggar.
Är ni inte inbjuden så går det ändå bra att hoppa på tåget. Följ bara alla instruktioner så kommer du få flera relevanta besökare till din blogg.Copy;

1. Klistra in texten i ett nytt blogginlägg. Precis innan den kopierade texten skriver du ett kort stycke där berättar om listan och länkar till den bloggaren som lade till dig på listan. Det här är viktigt eftersom det därmed inte skapas duplicerade inlägg. Eftersom någon också lade till dig på listan torde det inte var för mycket begärt att bjuda på en extra inlänk till den personen.

2. Ta listan under ?Mina 3 tillägg? från bloggen som lade till dig och lägg till dem under rubriken ?Originallistan?. Känn dig fri att ändra länktexten till din egen blogg för att få varierade nyckelord i dina kommande inlänkar.

3. Lägg själv till max 3 st bloggar under ?Mina 3 tillägg?

4. Kontakt de som du har lagt till och be dem göra samma sak.

Mina 3 tillägg

Millans Bak - Mycket gott....

Miss Sophie - En förvirrad Höna....

God Mat - Äta böra man....

Originallistan
Dolcevita - Tjejsajten
Millans Värld
My Cutwalk -Frisyrblogg
Frisörguiden - frisyrer
Manligt

Stop Copy!

...väckte mig ur min skönhetssömn i EM *SUR* Hon naggade mig i mina ögonbryn o jag kan tala om att det är INTE skönt!!!! Men glad blev lilltjejen när matte vaknade snabbt *S*

Flinga är mer för att slå med tassen i ansiktet när hon ska väcka en men Zegra är en mycket uppfinningsrik tjej o lär sig snabbt vad som är effektivt på deras trötta matte :)