Jag har börjat bugga igen! De är skitkul.... Vi är alla åldrar o de är mycket skratt =) Jag har gått grund o grund 1 men de är 2 år sedan så jag går om grund 1 igen. De visade sig vara ett smart drag för våra steg är lite annorlunda så jag var lite lätt förrvirrad men de gick och de kommer att gå bra :P (hoppas jag!)

Det är en myt att de är bara dansband som spelas på dessa... no no no så fördomsfull var jag åxå innan jag började! Du kan bugga i till princip allt!

Jag är ingen brud som svänger mina lurviga på dansgolvet till disco, house, techno eller nå annat men när man dansar 2 tycker jag är kul =)

I min MP3 har jag rock o metalmusik och de är de jag varavar ner på eller varvar igång på så jag är ingen dansbandstjej....Ja, de är ju inte förbjudet att önska så utan egentligen ordning så önskar jag mig;

Macroobjektiv till kameran, lowepro kameraväska, nya sony ericsson mobilen (har den kommit till Swe än?) , En snygg ring typ Efva Attling eller nåt annat snyggt stilrent i silver, Yllestrumpor (!), TV till sovrummet (el bidrag), ny soffa (el bidrag), våffeljärn, En weekend till Skottland, snygga träningskläder o löparskor, ....


Ja, VITA LILJOR älskar jag =)! Surprise me my friends!


Love you!