Det var en kille som hette Bo som varje dag cyklade över en bro. Varje gång så skrek han: "Hej, jag heter Bo och jag cyklar över en bro!". En gång så mötte han en kvinna på bron, dom blev kära och bestämde sig för att träffas senare på kvällen under bron där det var mörkt och ingen kunde se dem. När de träffades under bron så sa kvinnan: "Jag har mens, så du får köra in den där bak!". "Visst" sa Bo och körde in den. När de stod där och gökade så ropade Bo: "Hej, jag heter Bo och jag har sex under en bro!!!" Då ropade kvinnan: Hej, jag heter Kjell och jag är utklädd ikväll!!!"
Skitprodukter i skitförpackningar! HUR kan någon tycka att förpackningarna är GULLIGA, de är av plåt! Hur gulligt o lyxigt är det?? INTE hemma hos mig!På vilket sätt är färgerna innovativa, vilda o läckra???? ABBA-Agge hade ju den där blå nyansen 1974!!!! Blåklockan i blont hår som tillsammans med ABBA-Frida sjöng helt galet vilt om WATERLOO!Detta är smink som jag skulle kunna tänka mig att ge min 4-åriga dotter så hon o hennes kompisar får kladda ner deras små söta ansikten, en kall söndags eftermiddag när inget annat finns att göra!

Billigt är det inte heller! ISADORA /LOREAL/MAX FACTOR har rena rama rean om man jämför!!!!

Inte är produkterna bra heller!!!!! Klart jag har testat!!!!

Nä, pop beauty får betyget; BEBISSKROT av mig! Tråkigt, plastigt, för mycket plåt, klassiska vilda färger,dyrt, överskattat!
Till Sara Strand! Håll dig till musiken, SNÄLLA så vi slipper denna smörja till make up!