BLÄÄÄÄÄÄ


Jag har ingen motivation till NÅT, just nu!!!!!!

Jag som alltid är den som har nåt att göra, stå i och tycker allt är kul..... Jag HATAR att vara så här!!!!

Jag vill vara ledig typ hela tiden, bara göra de som faller mig in MEN ändå ha RÅD att bara vara, så klart!

Nej, nej...inte de! De går ju inte!

Jag vill bara svära ut en hel drös med svordomar men jag svär nästan aldrig så de känns konstigt att göra de.... ändå....

Hmm.... what to do???

...vet inte...


God morgon iaf!

kram
Arden kursen blev inställd! Ja, ja de går ju inte att göra så mycket åt de... Å inga tider fanns de i tvättstugan heller :(( Får ta de tidigt imorgon istället. 

Snabbt blev de beslutat att vi åker till Övertorneå på lördag efter jobbet. Tydligen så ska Markus spela där på lördag... De ska bli trevligt, eller jag hoppas då de :)))) Vi är tillbaka på söndag! 

Hmm, jag sitter o funderar på vad jag ska laga för middag, något som jag kan ta med imorgon till jobbet åxå. Min hjärna arbetar febrilt! De ger sig väl antar jag...

Nåja...Jag ska vila en stund, är ganska mör efter dagens långprommis med jyckarna men SKÖNT var de :))) 

kjamen
Idag småstädar jag o myser på... Ska iväg på en långprommis nu när de är SÅÅÅÅÅÅ fint väder här i Luleå! 

Jag har tränat lite lydnad med tjejerna idag, de går si så där faktiskt men jag ger inte upp men de verkar inte de göra heller ha ha Skam den som ger sig. Jag har passat på att borsta deras pälsar innan jag gjorde en ORDENTLIG dammsugning av denna kägenhets golv som var ganska fulla med pälstussar som yr omkring o sand. Men nu är de så rent att de går att slicka på de :))))

BRA MILLAN!!!! Bra jobbat!

Ikväll ska jag på kurs, Elisabeth Arden kommer ut med nya saker och jag och mina kollegor ska få oss en genomgång :) Ska bli trevligt!!!

Nä, nu hopp i promenadkläderna och iväg med jyckarna!


Kram kram