Vi åker upp till Tornedalen o firar valborg :) Ska bli skönt!

Jag är otroligt dålig i nacke, axlar o rygg så jag behöver dessa lediga dagar. Börjar jobba på måndag kl 11...


De ska även bli trevligt att få träffa Winna som ju bor med pappa uppe i byn *S* Min gumma.... De är en klok dam, Winna!


Nu ska jag se till så min dotter är klar för skolan, jag ska sticka direkt till jobbet efter ha lämnat henne på skolan. Jag tänkte gå igenom paraffinbadet för händer o naglar som vi har fått in på jobbet :))) De verkar var skönt!


De blir förmodligen att åka uppåt landet, upp till byn *S* till Valborgs... Mysigt o lättsamt!!!

Så idag toktvättar jag så vi har kläder att ta med oss... Jag har dock inte så gott om tid i tvättstugan för jag börjadfe tvätta en timme efter utsatt tid och GIVETVIS är tiden efter bokad.....hmm kanske hänger de kläder runt om i lägenheten senare ikväll.
Jag önskar jag hade en tvättmaskin o torktumlare i badrummet, men de har jag inte (än!). Ja, ja torrt blir de så småningom...

Inte nog med tvätten, jag städar på altan också, gör lite vår OCH lagar middag... Jag satte mig ner just ett par minuter med en kopp kaffe för att bara pusta ut lite :)

Nova ska sova hos mamma inatt... Hon ska få vara ledig från skolan imorgon då jag jobbar från 9-18... Dekänns inte bra att låta hon vara på skolan o fritids nästan klockan runt. Just nu är hon hos en kompis o leker och hon ringde för en stund sedan att hon äter även middag där.... Så jag får äta min middag ensam igen, för så blev de igår med och så även imorgon ha ha.... Ja, ja huvudsaken är att hon är nöjd med tillvaron!

Nä nu ska jag rusa runt vidare....


Kram

...då kommer Patte hem igen från Norge, SWEET :)! Han har vart iväg på jobb, 2 veckor...

Idag är de kasst väder här, 4,5 grader o mulet/regn, brrr... Ok, de e väl ganska bra att de regnar för då försvinner ju snön som är kvar men de är ändå jobbigt. Man måste ju skicka med 1000 plagg med dottern till skolan, omutifall att hon blir blöt, omutifall att hon fryser plagg, omutifall plagg flera gånger om...

Please, summer enter know!!!

Lyssna på denna grymma låt, HELT OUTSTANDING!!!!!


KINGS OF LEON - SEX ON FIRE


God Morgon!