Jag är skitless!!!! Nå nästan på allt =( jag känner mig som en tejp med klistret utåt o all negativitet o irritation fastnar hur bra som helst..... Hemma mår jag jättebra men inte med så mycket mer än så måste jag säga....

Ja, jag ska inte gå in på detaljer, det är lite känsligt och jag vill inte nämna mer än så men tips på hur man vänder detta tages tacksamt emot =)

Jag är iaf ledig i helgen och har inga egentliga planer och kanske är det de jag behöver! Vila o spontanitet.


Volbeat spelar ju som bekant i LULEÅ 16 OKTOBER =))))))) Volbeat är mitt nya MÖTLEY CRUE, med detta inte sagt att jag inte har M C på top 3 listan men Volbeat är här och nu på något sätt =).
Förlåt, Nikki men jag tror du förstår, ändå på något sätt!

Nu ska jag sätta igång med lite manikyr! Målade naglarna lila imorse och de är en jättefin färg men då var jag givetvis o stötte tumnageln i något o de vart knövligt =( Så gör om gör rätt!


Först ska min ddotter läsa 15 minuter...De ha en kvarts högläsning varje dag i hemläxa. Själv läser jag CAMILLA LÄCKBERGS senaste bok och den är bra, jag gillar hennes böcker ÄVEN om de är ganska lika varann och man kan ana hela berättelsen men jag vill ändå läsa dom =) Hon fångar mitt intresse med sin stil att skriva! Sedan är de ju så att när man läst hennes tidigare böcker så har man ju på något sätt börjat känna människorna i Fjällbacka, deras personligheter nästan som om de är på riktigt =)


Kram
Men inte helg än...... Jag jobbar imorgon så jag får hålla mig till tåls ett dygn till!


Jag sitter o väntar in Patte som kommer vilken minut som helst från Norge =)))))))) 2 veckor har han vart borta och blir hemma nu 2 veckor innan han sticker igen!

Min lilltjej, Nova fyllde 8 år igår! Snacka om at tiden går fort....


Jag har inga planer för denna helg... Jag ska ta allt som de kommer! Kan bli plattfall (lös slöa & vila) eller så blir de något trevligt, spontant i goda vänners lag =)))))


Nu ska jag mysa på!


Trevlig fredagkväll!


kram
Det gick inte så bra att börja blogga! det är en vecka o 3 dagar sedan som jag skrev att jag skulle börja igen... De måste väl få ta sin tid, eller!?

Det händer väl inte så mycket spännande i mitt liv egentligen så men ibland så är de nåt (?) som måste ut =) Perfekt att blogga då.

Denna vecka är jag ensam eller ja, Syrro dårå men hon jobbar till 21 varje kväll så jag är som ensam. P är i Norge och jobbar o min dotter är denna vecka hos sin pappa. Men på fredag kommer P hem och på måndag kommer Nova tillbaka =D FULL RULLE!

Nova fyller 8 år på torsdag...Jisses vad tiden har gått fort! Hon går i 2;a klass nu... Vi firade henne i lördags, då var vi på restaurang och åt och sedan hem o fika tårta och öppna presenter. Hon fick ett Mario Kart spel till sin Nintendo DS, Wii Fit + bräda till sitt Nintendo Wii, presentkort på H&M, hon älskar ju att få handla själv nu =)
Vi var nästan alla samlade utom P ja, lite svårt då han var i Norge men pappa kom från byn och även bror med familj var med =) .

Nu ska jag iväg o fixa lunch hos J med A.... Det var längesedan vi hade en stund, bara vi =) Ska bli super och catch up allt vad som har hänt.

Igår var H förbi med dogsen, Indy är ju bara så go o gammal gubbe =) Cirka är ny i gänget men verkar vara en liten spjuver o glad i mat =D De gillar vi!Nu ska jag rusa vidare på in lediga dag!


Kram