...visar symptomer idag på att inte må så bra! jag blir glad för det är ytterligare ett av de många tecken på dräktighet *LER* Fast jag tycker ju synd om henne, det är inte kul och gå omkring och må pyton!

Vecka 24 ska vi på ultraljud och se om det syns några fosterblåsor *LER* Jag hoppas och önskar att det iallafall finns EN, något mer begär jag inte. Jag har väntat i 11 år på detta och gjort en lång resa ända ner till Tammerfors för en parning. ....snälla GUD, en valp?????!!!!!!!...allt jag begär....AMEN!!!

Winna
Nu är det väl ändå dags att störta alla i regeringstoppen, eller??????????

Dags att starta Robin Hood-partiet!!! Kanske skulle ringa AB & Expressen och tipsa dom om detta "ta-från -dom rika-ge till dom-fattiga- och ensamma-sjuka" partiet *S*

Göran och alla andra där i toppen verkar roffa åt sig allt vad dom kan så det kommer gå åt skogen för alla andra!!! BORT MED DOM!

Någon som känner sig manad att ta på sig ordförande rollen *LER*
Nu är Nova hemkommen från sjukhuset och hon har sett bättre dagar kanjag tala om. Om ett barn, precis som sin mor, ÄLSKAR glass inte vill äta ens det då mår man inte så bra.

Jag har gjort en myshörna i hennes säng med husets alla kuddar och filtar, dragit hennes TV i rätt riktning *LER* så nu sitter hon och ser på Snövit och de 7 dvärgarna.

Men fy vad svullen hon var i mun och svalg :( lillstackarn men det ska gå ner inom 3 dagar. Hoppas att det går fort!

Men läkaren sa att nu kommer min lilla prinsessa att sova ljudlöst, inga snarkningar *LER* för det är inte så prinsesslikt att låta lika högt som en skördetröska *LER*