Morgonkaffe blir till guld i mun! Underbart att sitta o softa på morgonen med en kopp kaffe och läsa nyheter, uppdatera facebook, kolla bloggar..... Härlig stund!!!

Jag har vart lätt irro hela helgen, vad de beror på vill jag inte gå in närmare på.... Jag har pratat med personen som fått mig irro och då borde de ju som ge med sig, tycker jag... men nä! De gör inte de... De känns som att jag går och ondar mig än =( Eller är jag orolig för att de ska hända igen??? Nja, kanske lite men inte så att jag borde ha den där irriterande "irro-klumpen" kvar i magen =( 

Jag kanske måste promenera eller jogga bort de.... De känns inte rättvist att gå onda sig i evigheter juh...

Jag har "små regler" när det uppstår trubbel o diskussioner och jag försöker verkligen följa dom.

Ex; Man skiljs aldrig åt som ovänner! Förstå vad jobbigt att behöva gå till jobbet om man har haft ett bråk med den andra hälften!?! HOIJA! Då ångar man negativ energi hela dagen på jobbet och kanske småsur åt kollegorna, de är fel, fel , fel.... Lös upp problemen innan och skiljs åt som vänner!
Eller ännu värre, tänk om något händer dig själv eller den du dustat med så hanns de aldrig sägas förlåt! hemska tanke.... Men de kan ske även den bäste! (Somna aldrig som ovän med din partner!!!!!!)

Säg aldrig kränkande saker till den personen du "dividerar" med! De har ingenting i diskussionen att göra (de kränkande sakerna!) Personliga påhopp/angrepp är den svaga partens idioti!!!!

Diskutera aldrig gammalt groll!!!! ÄLTA INTE!!!! När en sak är utredd så lämnar man de bakom sig och går vidare och man tittar inte bak! Ta lärdom och gå vidare! 

Är man oense om en sak och de omöjligt går att lösa! Ingen tycker sig ha fel och den andre har inte rätt osv osv Avsluta då med att båda har rätt eller båda har fel och så lämnar man de bakom sig och går vidare! Enkelt!!!! Bestämmer man sig för att båda har fel eller rätt (vilket som känns bäst!) så tar man aldrig mer upp problemet! varför dividera om ingen "ger sig" och ingen ska behöva "ge sig" bara för hemmafridens skull.
Ex:
- Du sa aldrig att du hade gjort de!
- Jo jag sa ju de i förra veckan!
-Nej de gjorde du inte!
- Klart jag gjorde, vi satt vid middagsbordet när jag sa att jag hade gjort de!
-Nä, de har jag aldrig uppfattat, jag vet att du inte gjorde de!
-Men hallå, vi hade precis satt oss vid bordet när jag sa att nu är de gjort! Du nickade...
-Nä, de stämmer inte, du har fel
-Nä, du har fel, jag sa faktiskt de till dig. Du måste börja lyssna.....

osv osv osv De spelar väl ingen roll! herregud!!!!!! BÅDA har fel, slutdisskuterat och överstökat! Lös problemet om de uppstod ett sådant och gå vidare! Sådant gnabb kan leda till ett j-a gräl till slut!

SKRIK INTE till varandra!!!! hur arg man än är så behöver man inte skrika! Tro mig, de går att behärska sig. Jag har varit en sådan som skriker när jag har vart arg. Jag har gapat så tokigt att jag alltid började gråta. Nu, de otroligt få gånger de händer så har jag fortfarande en normal samtalston =) Guldstjärna till mig! Nä, skämt å sido... De ger inte så mycket att skrika till någon annan!!!!! Man KAN behärska sig! Men de hänger enbart på dig själv att kunna kontrollera dina egna utbrott!
 
Har du kommit så långt att du undrar varför du är med din partner??? Tänk då istället på varför du valde att börja ett förhållande med honom, när ni träffades, vad ni gjorde, hur de kändes =) osv...


Jag har hunnit med alla dessa i mitt liv då jag vissa gånger har varit i destruktiva förhållanden! NU är jag de inte =) Jag har världens bästa P men precis som jag med fel o brister hur kul vore det annars ha ha ha.

Jag ville bara dela med mig några råd =) Men skyll inte allt på den andra parten, skyll lika mycket på dig själv och explodera inte de första du gör. Tänk efter (oavsett ditt humör!)!

CONTROL YOUR MIND!!!!! De är svårt men ack så fint de är när man har lyckats =)

Kommentera

Publiceras ej