Strassburgare

100 gr margarin
1/2 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
Rör detta pösigt!

11/4 dl mjöl
1 dl potatismjöl
Tillsätt lite i sänder och rör kraftigt hela tiden!

Spritsa degen gärna genom en krusig sprits/tyll i toppar eller genom den klassiska formen, längder.

Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter på 175 grader.

Garnera genom att sikta florsocker på de färdiga o svalnade kakorna eller doppa ena kanten/botten i smält blockchoklad!

Ett tips är att tillsätta lite cacaofett i blockchokladen, då blir den mer lätthanterlig och lagom tunn för att se snygg ut på kakan. (Tack Bagaren *LER*)



strassburgare
Småkakor | |
#1 - - Fd. Bagaren:

Ett tips är att tillsätta lite cacaofett i blockchoklade, då blir den mer lätthanterlig och lagom tunn för att se snugg ut på kakan.

#2 - - Millan:

Absolut! Tack för tipset och "remindern" :)

Upp