Apelsinstubbe med Chokladtopping
1 1/2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning
1 dl vispgrädde
1 msk strösocker
Keso cottage cheeseananas/passion
Apelsinchokladtopping
1 dl florsocker
1 msk kakao
1 msk konc. apelsinjuice
2 msk smält smör
Sätt ugnen på 250º. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 5 min. Strö socker över kakan och stjälp upp på ett nytt bakplåtspapper. Låt kallna. Vispa grädden med sockret och vänd ner cottage cheese. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop. Blanda ingredienserna till toppingen och bred över rulltårtan. Garnera ev. med syltat apelsinskal.